ЗА СЛАВЯНКА

Историята на Акционерно дружество 'Славянка' -
един от символите на Индустриален Бургас.
 • 1948

  Началото

  Учредено е дружеството 'Славянка' АД. В началото то обединява множество малки работилници за консервиране на риба и морски продукти.

 • 1973

  Нова база

  Дейността на 'Славянка' АД се измества в ново производствено хале. То е собственост на дружеството и осигурява централизирано управление на дейността.

 • 2021

  Ново начало

  Производството на рибни консерви е преустановено. Материалната база на 'Славянка' се превръща в индустриален и складов парк.

 • 2023

  Зелена енергия

  'Славянка' добавя соларен парк с мощност 500 kw на покрива на сградата с цел да намали своя въглероден отпечатък.

75 ГОДИНИ ИСТОРИЯ

“Славянка” АД е първото предприятие за производство на серилизирани рибни консерви в България. То е създадено през 1948 година в град Бургас. Възникналата като обединение на местни дребни производители на консерви “Славянка” успява да се утвърди като един от големите производители на рибни специалитети у нас.

Богатият опит на дружеството, както и високото качество на продуктите с логото на фирмата, правят марката добре разпознаваема както у нас, така и зад граница. Българските консерви “Славянка” са утвърдени в търговската мрежа в 14 страни, сред които Гърция, Сърбия, Словения, Чехия и дори далечна Швеция.

Днес основната производствена база на “Славянка” е вече индустриален парк, който споделят български фирми от различни браншове. В това число влизат компании от хранително-вкусова промишленост, мебелното производство, кеш мениджмънт и охрана и др.

Индустриален парк “Славянка” отдава под наем складове и производствени площи с разнообразни характеристики. Разгледайте свободните обекти в Бургас и се свържете с нас за оглед и наемане на складови обекти.

Славянка база
Складове под наем Славянка
склад с офис под наем Бургас

Вижте нашите актуални оферти за индустриални площи под наем.

СКЛАДОВЕ ПОД НАЕМ

 • Реновирана складова база и прилежаща инфраструктура, осигуряващи достъп и паркиране на товарни автомобили.
 • Обекти с различни характеристики като площ, брой и размер на входовете, етаж.
 • Складови площи с високи тавани и площ за съхранение на едрогабаритни и обемни товари.
 • Складове и производствени площи с прилежащи офис помещения за административен персонал.
КЪМ ПЛОЩИ ПОД НАЕМ